Företaget

Västbo press

 

Västbo Press AB grundades 1990 med affärsidén att som underleverantör erbjuda tillverkningsindustrin produkter inom området plåtbearbetning med rätt kvalité till konkurrenskraftiga priser.

 

Västbo Press AB är ett familjeföretag i andra generationen och ägs och drivs idag av syskonen Johan Runesson och Hannah Poulsen.

Det startade i familjens garage och har sedan dess vuxit till de nuvarande lokalerna. Våren 2020 stod ett tillbygge klart, de tidigare 1100 kvm blev till 2100 kvm. I lokalerna står det en bred maskinpark med excenterpressar och hydraulpressar upp till 200 ton samt en komplett verktygsavdelning. Vi ombesörjer packning och viss montering. Efter dryga 30 år i branschen har vi samlat gedigen kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av.

 

För oss på Västbo Press är kvalitet och samarbeten en stor drivkraft som vi vill tillföra våra kunder. Vi är inte vilken leverantör som helst, vi är en leverantör som levererar i tid med en god kvalitet. För att säkerställa att det arbetet går framåt och alltid utvecklas är vi sedan många år ISO 9001 certifierade.

Har du frågor eller funderingar gällande vårt arbete eller produkter?